Gör dig redo för ett rykande hett spel

Vi har ett exklusivt spel på Vera&John som kommer att sätta dig och hjulen i brand. Säg hej till detta heta nya spel från Red Tiger.

Känn stämningen stiga som Fenix ur askan i Red Tigers Phoenix Fire Power Reels med sina heta funktioner och eldiga vinster. För att hjälpa dig att elda på vinsterna finns chansen att få vinstkombinationer från både höger och vänster.

Håll utkik efter fenixen då symbolen för denna majestätiska fågel förvandlar intilliggande bevingade symboler till wilds och ger glödheta vinster. Dessutom kan fenixen aktiveras och förvandla ALLA bevingade symboler till wilds!

Under rundan med bonusspinn kan upp till tre Phoenix Wilds landa på hjulen i ett enda spinn och leda till stora vinster.

Detta intensiva spel är exklusivt för Vera&John och våra systercasinon fram till 8 augusti, och du kan även njuta av detta eldiga spel i vår kampanj Dagliga Jackpottar (regler och villkor gäller). Ha så roligt!

Vinn ett av våra dagliga jackpottpriser!

2019-05-31

Våra Dagliga Jackpottar är ett spännande sätt att vinna otroliga kontantpriser på ett enda spinn medan du spelar på några av våra

Spela på våra exklusiva Blackjack-bord!

2019-05-03

Ett av världens populäraste bordsspel har fått ett exklusivt ansiktslyft tack vare Evolution.

Det är dags för utlottning

2019-04-25

Fram med konfettin och på med partyhatten. Vi är uppspelta, som du kanske hör.

Bonusspinn för din feedback

2019-04-22

Vi tror att vi har något bra på gång här på Vera&John; Vi har massor av bra funktioner, massor av roliga slots och massor av

Det är dags för utlottning

2019-04-03

Det ska inte vara svårt att ha roligt, eller hur?

Lås upp skattkistorna på havets botten i Pirate’s Plenty!

2019-04-03

Skepp ohoj! Detta meddelande från Spelgurun levereras till dig från översta däck på ett piratskepp. Aj aj kapten!

Hjälp

Kontakta oss

+46812451423
00:00
Hjälp