Game Pause Gaming Limits Self Assessment
Nyheter
Hem
Ändringar i dina spelgränser

Påföljande de svenska myndigheternas nya reglering som handlar om ökat ansvarsfullt spelande kommer Vera&John att sätta tillfälliga spelgränser för alla våra svenska spelare.

Dessa gränser, som träder i kraft den 2 juli 2020, kommer att gälla fram till den 1 januari 2021 och appliceras på följande aspekter av spel:
En maxgräns på 100 kr för välkomsterbjudanden

Vårt välkomsterbjudande ska limiteras till ett maxbelopp på 100 kr. Om du ännu inte har kikat in vårt välkomsterbjudande kan du göra det genom att klicka här.
En veckovis insättningsgräns på 5 000 kr

Dina insättningsgränser får inte överskrida 5 000 kr per vecka. Om din veckovisa insättningsgräns är inställd på ett högre belopp kommer du att ombes välja ett belopp på max 5 000 kr per vecka nästa gång du loggar in. Spelare kommer också att bes om att sätta en månatlig gräns på upp till 22 000 kr. Dessa gränser gäller även möjliga andra konton du har hos våra övriga sajter med licens från Dumarca Gaming Limited.
En ny inloggningsbegränsning

Nästa gång då du loggar in hos Vera&John kommer vi be dig att sätta en daglig, en veckovis och en månatlig inloggningsbegränsning. Det här betyder att du, nästa gång då du loggar in på ditt Vera&John-konto, kommer att behöva specificera en gräns för hur mycket tid du vill tillbringa på vår sajt per dag, vecka och månad. Om du har konton hos våra systercasinon med licens från Dumarca Gaming Ltd. kommer din nya angivna begränsning även att gälla på dessa konton.

Om du väljer att korta ner din inloggningstid kommer ändringen att träda i kraft omedelbart. Om du, å andra sidan, väljer att förlänga din inloggningstid, kommer ändringen att träda i kraft i början av påföljande månad, men inte tidigare än 72 timmar efter att du bad om ändringen.
Om du har några frågor finns vårt kundsupport-team alltid tillgängligt för att hjälpa dig. Klicka herehär för att ta kontakt.
Read More